17 Nov 2013

Samsung Galaxy Grand Quotra


Spec :

Display

4.70-inch

Processor

1.2GHz

Front Camera

0.3-megapixel

Resolution

480x800 pixels

RAM

1GB

OS

Android 4.1

Storage

8GB

Rear Camera

5-megapixel

Battery capacity

2000mAh














apa yang korang kena tahu, smartfone ni dual sim. apa yang bagus nya dual sim? tentang ni sebenarnya bergantung kepada sesetengah pengguna itu sendiri.

ada pengguna yang suka memiliki banyak no. mungkin businessman? mungkinlah. awek ramai? mungkin jugak. bila lelaki kadang2 malas nak bawak barang banyak semasa outing. 

jadi, gua fikir smartfone dual sim ni boleh membantu meringankan beban korang sewaktu keluar sambil memakai seluar skin head atau pun seluar renang. hahha.

dan apa yang pasti. processor menatang ni adalah 1.2GHz QUAD CORE. tahu apa yang bagusnya quad core ni? gua pun tak pasti. tapi yang pasti processor macam ni lebih laju berbanding dual core ataupun single core. 

wallahua'lam.
Reactions:

0 comments:

Post a Comment

kata murni sahabat2 gua.